Szolgáltatások, tevékenységek

Közmű építés, tervezés

Megalakulásunktól kezdve egyik fő tevékenységünk az összetett víz és gázépítési rendszerek tervezése és létesítése. A mélyépítészet területen teljes körű szolgáltatás nyújtunk lakossági és közületi ügyfelek valamint önkormányzatok részére. Egyaránt foglalkozunk kisebb vízvezeték és csatorna hálózatok kiépítésével valamint komplex víz-gáz infrastruktúra lefektetésével.

Útalapok, díszburkolatok

Az emberiség előtt még óriási út áll, amelyen egyelőre alig milliméter töredéknyit tett meg... Útalapok és díszburkolatok tervezésekor különös figyelmet fordítunk arra, hogy időtálló építményt hozzunk létre. Figyelembe véve a várható terhelést és a jellemző időjárási viszonyokat, csapadék elvezető adottságokat. Építési szakértőink ezen tényezők megismerése érdekében előzetes felmérést végeznek ezzel biztosítva a kivitelezendő út, térkövezés, díszburkolat tartós, magas szintű minőségét.

Földmunkagépek bérbeadása

Korszerű gépparkunk különféle földmunkákhoz vehető igénybe szakképzett gépkezelő személyzettel. Kínálatunkban kiváló műszaki állapotú, folyamatosan karbantartott nagy teljesítményű markológépek, homlokrakodók, dózerek, vontatók bérelhetők. Gépeinkhez többféle adaptert (kis-közepes és nagy méretű kotrókanalat, markolókanalat vagy tolólapot) tudunk biztosítani a változatos munkák elvégzéséhez.

Földmunkák, tereprendezés

Jól felszerelt gépparkunk révén magabiztosan és szakszerűen végezzük el a legkülönfélébb földmunkákat is. Legyen szó tereprendezésről, épületek bontásáról, pince és árokrendszerek kiemeléséről. Szakképzett gépkezelőink teljes körültekintéssel és profizmussal viszik véghez megrendelőink igényeit, kívánságait. Készséggel támogatjuk ügyfeleinket mindennemű földmunka kivitelezését megelőző felmérés és tanácsadás tekintetében is.

Kőzúzalék, kő, homok, sóder

Szolgáltatási körünk része az építési kő, homok, sóder és egyéb adalékanyagok beszerzése-értékesítése és szállítmányozása. A változatos építési technológiák különféle anyagok használatát írják elő, így építési szakembereink készséggel segítenek a felhasználási célnak megfelelő minőségű és osztályozású sóder, homok és további anyagok kiválasztásában is.

Ingatlanfejlesztés, építés

Cégünk az évek során számos ingatlanfejlesztési projektet valósított meg, melyek között egyaránt szerepelnek lakó és gazdasági épületek. A tervezés során mindig a legkorszerűbb megoldásokban gondolkozunk, követve az építészetben alkalmazandó szabványokat és előírásokat. Referenciáink között több családi és társasház valamint üzlet és irodaház is megtalálható. 2014-től társaságunk kiemelt üzletága a megújuló energiákra koncentráló technológiák alkalmazása, passzívházak tervezése építése.

Kérje ajánlatunkat most!

Forduljon hozzánk bizalommal

AQUAGAS Építőipari Kft.

2252 Tóalmás, Béke út 34.

Telefon: +36 28 419 199

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kövessen minket!